Jaws hier gekozen tot Beste reu van de show

v.l.n.r.: Felice Pugliese (I), Aloijs & Jaws, Andrey Sidorov (R) en Mariano di Chicco (I)

Uiteindelijk werd Katja met Kobra dei Molossi d’Eburon BOS én Jaws dei Molossi d’Eburon BOB!

Nogmaals super gefeliciteerd Katja& Aloijs met de behaalde resultaten van jullie kanjers én dank voor deze gezellige dag! We zien mekaar snel!!

Vanmorgen mochten we weer vroeg uit de veren! Om 8.30 u hadden we namelijk met Corine en Tineke afgesproken in Langerak, om van daaruit samen naar Tongeren (B) te rijden. Vanuit Alkmaar een beste rit van 3 uur! Nina en Jamiro mochten saampjes achterin ;)

We waren benieuwd hoe dit zou gaan!

Buiten hebben we ze eerst even met elkaar kennis laten maken (lees: lekker rennen en ravotten) en dat ging al meteen helemaal ok ... dus hup hup in de auto en gaan met die banaan! Op naar Tongeren!! Al vond Nina het dan toch wel een beetje vreemd zo in een auto van iemand anders....en ook nog zo’n vreemde vent die half tegen je aanligt ;) Pas toen we België binnenreden ging ze met een diepe zucht liggen en gaf ze zich eindelijk over aan de situatie.

Jamiro daarentegen vond het allang prima hahahaa


Nina (en wij hahahaa).... hadden het vandaag overigens heel relaxed! We hadden eerder al besloten haar niet in te schrijven voor deze show. De voorspelling was dat het vandaag een behoorlijk warme dag zou gaan worden en aangezien de teven in de Open Klasse altijd aan het einde worden gezien door de keurmeesters, hadden wij daarom besloten hier vanaf te zien.

Hierdoor konden wij dan wel weer toekijken hoe anderen hun uiterste best deden zich zo voordelig mogelijk voor de jury te presenteren ;) Maar we waren er natuurlijk vooral om de aanwezige Cane Corso’s te bekijken én lekker te kletsen met de vele liefhebbers van dit mooie ras.

Ik heb gehoord dat er wel meer dan 100 Cane Corso’s ingeschreven waren!


Nina heeft dan ook lekker rustig met Jamiro en puppy Gianina in de schaduw bij de camper van Bep en Ruud kunnen liggen. Af en toe samen wat spelen, heel veel koekjes eten en genoeg te drinken... het was helemaal prima zo ;) Denise & Arjan waren er ook met Jaenova.... yep heel gezellie hoor!! Ook zo leuk om te zien dat Nina en Jaenova het goed met elkaar konden vinden... ‘t zijn toch twee volwassen teven die elkaar verder helemaal niet kennen ... maar ze hebben net buiten de ring lekker met elkaar liggen rollebollen in het gras.

Hier in de ring

Aloijs met Jack Dei Molossi d’Eburon... yep een broer van Jaws ;)

.... helaas waren we te laat in de ring verschenen...en werden daarom gediskwalificeerd!

Nou ja zeg ... ik zeg Protest! ;)

Jaws dei Molossi d’Eburon

Én ook Ruud in de ring met Jamiro!

Cino Di Casa Pretorian, ook al zo’n prachtige reu!

Jack....

Zo’n beetje half struikelend en via de achterkant van de ring binnenkomend dachten we met Arek, Jack, Jaws en Kobra nog op te kunnen gaan voor Beste van de Nakomelingen Klasse...

.....met zijn super trotse baasje Tom!!


Jack werd vandaag 2e met een uitmuntende beoordeling in de Open Klasse Reuen!

Bij de onlangs gehouden Nationale Belgische Cane Corso Clubshow (met Danilo Giorgio als keurmeester!) was het Jack die de titel ‘Beste van het Ras’ behaalde.

Vandaag was die eer voor zijn broer Jaws!!

Wij vonden het héél leuk Jack nu ook gezien te hebben!

Dit blijft leuk .... Aloijs en Katja Running for BOB and BOS!

Ruud in een onderonsje met Jamiro