Wees niet ongerust... hij is nog helemaal heel hoor!


In huis gaat het spelen ook gewoon door....


                                                    -Video Bingo & Nina-


én als hij dorst krijgt, drinkt ‘ie net als Side en Nina uit de hoge bak!

Deze week heeft Meneertje Bingo voor het eerst gezwommen.... al was dat waarschijnlijk niet helemaal zijn bedoeling.

‘Wat Side kan, kan ik ook!’ dacht ie .... hij was alleen eventjes vergeten dat zijn pootjes ietsje korter zijn dan die van Side ;)

Bingo wil graag meedoen...

Oeps! ... waar zijn die grote planten als je ze nodig hebt???

Je hoeft dit drietal echt niet te vertellen waar die koekjes bewaard worden...

Moe van alle nieuwe indrukken, het rennen en het spelen is het thuis echt even tijd om een tukkie te doen... heerlijk in het zonnetje!

Deze keer besluit hij het spelletje van Side en Nina toch maar van een afstandje te bekijken ...de vorige keer werd het hem net iets té spannend ;)

Nina en ‘haar’ kuil....

Ok, hij mag dan misschien niet meegraven, maar er dichtbij zitten mag toch wel?

Nee, Meneertje Bingo laat zich niet zomaar wegsturen ;)

Je speelt met vuur kleine man!

Ik vind het heel bijzonder om te zien hoeveel geduld Nina met Bingo heeft en hoe voorzichtig ze met hem speelt. Hij weet haar telkens weer over te halen om met hem mee te doen, ook als ze net lekker ligt te slapen. Als hij haar botje steelt, geeft ze hem er niet eens een reprimande voor (wellicht ging het zo snel, dat ‘t gebeurt was voor ze er erg in had) en eigenlijk kreeg ze daar ook de kans niet toe, want binnen enkele seconden hadden we het zelf van hem afgepakt en het aan haar terug gegeven.

Die ondeugende puppy’s ook hihihiihii

Side heeft hem deze week geleerd dat er toch echt grenzen zijn waar je niet overheen mag gaan.... maar het blijft een Jack Russel hé en die Jack Russels geven niet zomaar op..... dat hebben wij dan weer geleerd ;)

Een beetje beduusd is ze wel... als haar kleine vriend aan het eind van de week plotseling bij haar in de mand stapt. Vragende ogen kijken me aan alsof ze zeggen wil ‘Wat moet ik hier nu weer mee?’

- Het is goed Nien ... blijf maar lekker liggen’.